www.semanarioserbio.com
Mayo 17, 2012, 09:02:39 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: 1 2 [3]   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Low cost letovi iz Nisa  (Leído 1250 veces)
Soj011
Sr. Member

Desconectado Desconectado

« Respuesta #30 : Diciembre 25, 2009, 12:29:04 »

Kolko je vremena proslo od kad uvredih one konjusare mongolske i jos uvek niko da se ne javi sa onom tuznom pricom, kako ovaj forum nije demoNkratski, oni, uglavnom one, silne koje citaju ovaj forum i nisu komentarisale nista do sad, ali sad kad videse ovu nepravdu odmah su se latile tastature ne bi li spasli svet i srpstvo i da nas odbrane od prostaka kao sto sam ja, da ociste srbe da bi lakse i brze, i napokon usli u eu i da bi ziveli kako evropejci kazu, jer oni znaju najbolje, ne bas najbolje, samo jos holandjani da odobre zakon da je pedofilija potpuno normalna i onda ce biti savrseni, a mi cemo dotle vec biti u eu, pa ce taj zakon biti nama prosledjen, sto je veliko olaksanje, jer mi ne bi znali kako da ga donesemo.  Ipak se nadam da ce vec neko da se javi, ima toliko tih slicnih helsinskih odbora za ljudska prava, za zivotinsjka prava, za prava zena u madjarskoj, i za prava konja u madjarskoj, svi ti crveni krstovi i razne meseceve mene, sa doktorima bez granica ali sa vezama na istim.
Unapred se izvinjavam nekom Janosu, koji je madjar a zna srpski jer zivi u vojvodini, a hteo je na bas srpskom forumu da se raspita gde ima u Oviedu klavirska radnja, jer trazi da kupi sraf za nogaru od klavira, i sad ako mu mi srbi ne pomognemo propasce mu Soros.  Naravno golemo izvinjenje i svim vojvodjanima koji pricaju srpski, i sve im je srpsko, ali oni su sad gradjani regije, gradjani vojvodine i na jedan salas su od eu, neka mi ne zamere, meni je krivo sto su oni tako uspesni i bogati, lepi i pametni pa sam zloban.
O kad bi se sad neki forumas javio iz Malezije, da se izbori za svoje mesto u forumu, naravno jer je i njemu samo potrebna informacija kako da kupi kartu za F1 u Valensiji, pa je mislio sa Janosem da se konsultuje posto on ima druga kome je deda tri puta prosao kroz Srbiju i zna sve oko hungaro ringa, a ja ih ovde napadam, o ti Malezane, dobro dosao i pozdravi mi sve Paragvajce, jer demokratija na internetu nema ni granica, ni alternative.  I naravno da se ne uvredi niko iz Sandzaka sto ga zovem Raska, jer ipak, da li ce moci da se sunete ako im ime ne prilici.
O vratite se svi hrvati i ostali koje sam vas ja uvredio ovde, da bi mi srbi evropejci oprostili, i da pevamo danke deutschland u dva glasa.

Sami protiv svih i ko ih ....
Páginas: 1 2 [3]   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: