www.semanarioserbio.com
Mayo 17, 2012, 09:02:09 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: [1] 2 3   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Low cost letovi iz Nisa  (Leído 1250 veces)
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

Desconectado Desconectado

« : Octubre 09, 2009, 06:34:30 »

Soj011
Sr. Member

« Respuesta #1 : Octubre 09, 2009, 07:31:11 »

posto je zabarska kompanija u pitanju, onda bih napisao da bi to bilo ideale, samo da se i ostvari, pa da jeftinije letimo Srbiji. 

Sami protiv svih i ko ih ....
Evelina
Hero Member

« Respuesta #2 : Noviembre 07, 2009, 03:08:13 »

A low costovi iz Beograda, cujem da je Flaj Niki potpisao i da se WizzAir sprema da to ucini u februaru? Bilo bi divno. Ne znam samo da li ce leteti i do Spanije, znam da Flaj Niki potpisa da nas vozi samo do Nemacke i Austrije, mozda WizzAir prosiri ponudu.
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #3 : Noviembre 07, 2009, 01:15:52 »

Sa ukidanjem viza ljudi ce vise putovati, to moze da bude nasa sansa da mozda dobijemo i direktan let.

Evelina
Hero Member

« Respuesta #4 : Noviembre 07, 2009, 02:24:51 »

Bilo bi odlicno!  Guiñar
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #5 : Noviembre 07, 2009, 09:45:08 »

Realno, direktan let je nerealan  Sonreir.

Ni u vreme one nesrecne sfrj pa nije bilo direktno za madrid, jer u spa nema dovoljno srba za takav let, a posto iz drugih razloga kasnimo sa jeftinim avio kompanijama onda nema razloga ni da ciganija oko nas dolazi u srbiju, pa da lete sa nasih aerodroma, kao sto smo mi sa njihovih.

Evelina
Hero Member

« Respuesta #6 : Noviembre 08, 2009, 12:00:50 »

Onda, Geatours kombi do Budimpešte za 20 evra pa onda Wizzair-om povratna karta 70 evra-Budimpešta-Madrid-Budimpešta i gotovo. Malo maltretiranja ali na kraju ispadne super jeftino.
« Última modificación: Noviembre 08, 2009, 12:49:38 por Evelina » En línea
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #7 : Noviembre 08, 2009, 04:02:56 »

Sada ima mnogo vise naseg sveta u Spaniji nego ranije, tako da mozda i ima smisla. BTW, kombi do Peste kosta 70€, povratna karta.

Evelina
Hero Member

« Respuesta #8 : Noviembre 08, 2009, 05:00:22 »

E, i to poskupelo...
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #9 : Noviembre 09, 2009, 10:30:06 »

Tacna info od kopa za kartu gea, ta cena od 20 eura nije bila ni za vreme bombardovanja. Popust na smrt pa nije bila ta cena  Sonreir
Sve u svemu kad nema bolje, odlicna varijanta preko Budima

Evelina
Hero Member

« Respuesta #10 : Noviembre 10, 2009, 12:10:38 »

E onda su me bas dezinfomisali, neka drugarica je isla u julu pa je rekla da je platila povratnu kartu Gea toursom 40 evra, mora da je onda mislila da je u jednom pravcu ili su sad poskupeli. Bilo kako bilo, ja dok nisam znala za tu varijantu preko Budimpeste isla sam Lufthansom i povratna karta sa rezervacijom preko Interneta me je kostala 320 evra!  Impresionado Sad lepo 70 evra za bus i 70 za avion i eto meni povratne karte za 140! Dobro, ne meni, sad Bane dolazi 20.1. kad ukinu vize, vec sam mu kupila povratnu kartu. Pronasla sam neki odlican posao kao profesorka engleskog u privatnoj skoli pa radim 20 sati nedeljno za 1000 evra. Mozda nije mnogo za Spaniju, ali to mi je najvise sto sam ikad zaradila pa sam sva srecna. Zato Bane stize kod mene!  Sonrisa
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #11 : Noviembre 17, 2009, 10:17:30 »

Evelina
Hero Member

« Respuesta #12 : Noviembre 17, 2009, 01:20:01 »

To, Wizzair! Molim te Bože neka ne lete samo za Nemacku i skandinavske zemlje, nek nas vode direkt do Madrida kao Bugare i Ma?are!
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #13 : Noviembre 17, 2009, 10:44:49 »

Molim te Evelina, nemoj da molis Tvorca za takve gluposti, da ti Bane slucajno ne kloni telom ako uradi jedno presedanje, ko da ste se svi rodili u avionu i proputovali ceo svet na konju pa sad ako ne bude let za Madrid, bice strasno.  Gde je neka ekonomska logika, koja je nivoa kupovine jaja na Kalenicu.  U  spaniji nema dovoljno Srba da bi se letelo direkt za bg, cele godine, o cemu to sanjanje.  Taj viz air pa ne leti cele godine za spaniju, ili barem ne za barsu, alo. 

Na drugu ruku, Evelina, bas lepo za posao, i drago mi je da si srecna.  I platu koju imas za malo koliko radis, odlicna je.  Mislim malo, imas 4 sata sa studentarijom i mozda jos par za pripremu, ali je to vrlo lepo.  Nadam se i zelim ti, da ako je za tvoje dobro da zaradjujes jos vise.

Evelina
Hero Member

« Respuesta #14 : Noviembre 17, 2009, 10:59:20 »

Znam, malo sam se zanela, nego Bane ima nekih problema sa varenjem (e sad stvarno previse detaljisem), pa hoce da putuje uvek sto je krace moguce. Jadnicko. Znaci, da ne ocekujemo direktan let za Madrid. Smrc.

Hvala na lepim zeljama Soj011, posao je odlican, ja mnogo volim engleski i obozavam da predajem, sad, samo ako bi mi dali jos malo casova, recimo 25 ili 30 sedmicno, mogla bih da zaradim i do 1600 evra, ali necu da preterujem, i ovo je dobro.

Kad Bane dodje moramo da smislimo nesto, ili da radimo porodicno spajanje ili da on upise master iz istorije (to ga bas zanima), pa da ne moramo da cekamo po 90 dana da prodju da se vidimo. Ala kujemo planove... Pa jos taj lowcost sto je dosao sto ide za Budimpestu, povratna karta 100 evra... Sve se odlicno odvija, hi, hi!
Páginas: [1] 2 3   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: