www.semanarioserbio.com
Mayo 17, 2012, 08:58:18 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: [1] 2 3 4   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Prvi pozdrav i poruka  (Leído 3656 veces)
vanjka
Newbie
*

Desconectado Desconectado

« : Mayo 23, 2008, 08:10:50 »

Zdravo svima,

Samo da vam se na brzinu javim. Od skora zivim u Barceloni pa sam hteo da se raspitam dali ima jos ljudi kao sto sam ja u ovom prelepom gradu. Jos jedna stvar, dali ima u Barceloni neki nas restoran sa dobrom kuhinjom, hteo bih da povedem spansko drustvo da probaju nasu klopu.

Unapred hvala,

Ja Guiñar
Ozar_Midrashim
Full Member

« Respuesta #1 : Mayo 25, 2008, 10:11:18 »

Zdravo,

Poslao sam ti privatnu poruku s informacijom. Nadam se da ti bude koristna.
anachina
Newbie
*

« Respuesta #2 : Mayo 28, 2008, 02:54:55 »

Pozdrav i tebi!  Guiñar

Posto cu se za jedno mesec dana preseliti iz Baskije u Barselonu, rekoh sebi da ne bi bilo lose ovim putem stupiti u kontakt sa nekim "nasim".

Kojim povodom si ti tamo?

A.
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #3 : Agosto 31, 2008, 10:29:38 »

Koliko ja znam nema srpski restoran u Bcn.  Ali ti mozes da ih vodis u grcki i da im pricas kako je slicno, hahahahahahahahahahahahahah.
Ja malo sam da sebe zasmejem.

Sami protiv svih i ko ih ....
Nebojsa
Newbie
*

« Respuesta #4 : Septiembre 27, 2008, 10:57:53 »

Pozdrav svima. Evo i mene od skoro u madridu. jel ima neko mesto sa srpskom kuhinjom ovde. ako ima neko neku ideju nek javi. Hvala unapred
blankina
Newbie
*

« Respuesta #5 : Octubre 10, 2008, 11:56:10 »

Eto, s obzirom na naslov teme neka moj prvi post bude ovde!! Pozdrav svima, evo me u Spaniji vec tri godine, sad sam inace u Madridu, i to je to za sad...

Gledala sam zvezdu vecernjacu u tudjoj noci, u tudjoj zemlji, tuzna.. Sakrila sam suze kad sam osetila miris voljene zemlje..
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #6 : Octubre 11, 2008, 04:56:20 »

Evo ideje, Blankina, zdravo i dobro dosla, iako ja nisam ovlascen da ovde ukazujem dobrodoslice, ipak je Kopaonik ovde Mister, i potpuno zasluzuje zvanje pravog domacina, ja zelim dobrodoslicu ovako generalno, ljudski. 

Da se vratim na ideju, kontaktiraj Nebojsu, koji je u Madridu, i trazi srpsku kuhinju, pa mozes da mu spremis srpsku hranu i tako da nahranis Nebojsu Srbina i taman da se malo druzite i drzite ljubav prema srpstvu na visokom nivou.

Zivela Srbija

Sami protiv svih i ko ih ....
blankina
Newbie
*

« Respuesta #7 : Octubre 11, 2008, 07:28:06 »

Zahvaljujem na toploj dobrodoslici, dok istu ne pozeli Kopaonik ( i javno, a zbog ljudskih kvaliteta sigurna sam da hoce ), svaka je dobrodosla pogotovo ako je od srpske gore lista upucena Sonrisa

Divim se tvojoj dosetljivosti Soj, ali ne verujem da ce i Nebojsa ako proba moj rucak...  haha

Gledala sam zvezdu vecernjacu u tudjoj noci, u tudjoj zemlji, tuzna.. Sakrila sam suze kad sam osetila miris voljene zemlje..
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #8 : Octubre 11, 2008, 07:41:56 »

Ja se iskreno govoreci trudim da svima pozelim dobrodoslicu ali ponekad mi bas ne prodje za rukom da to bude prvog dana. Za one sa duzim stazom od tebe na ovim stranicama nije nikakva tajna da ja, cim vidim kosarkasku loptu, padam u trans a posto si pronasla tako lep avatar, verovatno sam jos uvek u soku pa mi je to sa zvanicnom dobrodoslicom pomalo izmaklo...

Nije vazna klopa (ustvari nije najvaznija), ako covek ima dobro drustvo moze da pojede i samo sendic ili konzervu pasulja a da se provede super. Kako kazu ovde "una al año no hace daño", mislim na konzerve.

(Mada sam, zahvaljujuci mojim ozbiljnim lingvistickim istrazivanjima saznao da je puna verzija ove izreke sledeca: "Uno al año no hace daño, uno al mes que rico es, uno a la semana es vida sana, uno a cada rato se te chinga el aparato").

OK, da ne duzim, Blankini zvanicna dobrodoslica sa posebnom pohvalom za avatar a svima ostalima poziv na druzenje, uvek kad se moze.

blankina
Newbie
*

« Respuesta #9 : Octubre 11, 2008, 07:51:38 »

Slazem se Mister, veruj meni vise i odgovara ta varijanta sa konzervom...

Ja sam vam za zivot celi spremila 3 rucka i 2 kafe, nije da se hvalim vec samo upozoravam da ne biste stavili jadnog Nebojsu na muke Sonrisa

I hvala na dobrodoslici!!!

K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #10 : Octubre 11, 2008, 10:08:28 »

Hej, sad mi pade na pamet dok sam spremao vecru  Girar ojos  Sonreir ... pa mozda Nebojsa zna da kuva...mogao bi on da se pokaze na delu

chomimmo
Full Member

« Respuesta #11 : Octubre 11, 2008, 10:21:46 »

Dobrodosla blankina, zeñim ti sve najbolje u Spaniji.
Ako neko zna da napravi dobru sarmu (meni ne izlazi bas najbolje) nek me pozove a ja cu doneti dobro pice.
blankina
Newbie
*

« Respuesta #12 : Octubre 12, 2008, 01:08:17 »

Eheeejj pa meni ovo lici na neki dogovor za okupljanje aa:)Uhh?

Kad vec svi se gadjate sa idejama evo i ja da bacim jednu.. Posto sam nova, kratkostazna ovde, ja ne znam koliko nas ima u Madridu, ali mozemo neku veceru da napravimo, srpsku u sred Madrida??? a Guiñar??  By the way ako vas je mnogo ja ne kuvam haha

blankina
Newbie
*

« Respuesta #13 : Octubre 12, 2008, 01:15:17 »

uff ja zaboravila da se zahvalim..hvala Chomimmo!!!!

@Kopaonik

Eto i da ne zna taman ima prilike da nauci, a i bas bi ispao smeker Guiñar

Nebojsa
Newbie
*

« Respuesta #14 : Octubre 12, 2008, 05:48:19 »

Naravno ljudi, ja se vec dugo staram sam o sebi, prvo sto sam naucio je da kuvam Sonrisa))

stvarno bi mogli da se okupimo:)

sto se mene tice ja mogu da spremim karadjordjeve (to sam pre neki dan pravio za prijatelje iz spanije:))

al za pocetak bi stvarno bilo dobro da se nadjemo negde na kafi.
predlozite, pa se mozda i vidimo
Páginas: [1] 2 3 4   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: