|
Soj011
|
 |
« Respuesta #61 : Octubre 09, 2009, 07:27:12 » |
|
Predivno, predivno predivno. Da, mene raduje da citam ovakve stvari, radujeme samo dok citam, posto nije stvarno od koristi za mene, ali je lepo. Prvo mi je drago sto si napisao da ces me ignorisati par nedelja, ne vidim ni jedan razlog da me ne bi zauvek ignorisao. Meni je zelja da me zauvek ignorises, ali mozda ti ne zelis da mi ispunis zelju. Ja cu nastaviti da tebe zauvek ignorisem.
Naravno, i ovo si ti poceo, kao sto si i sam priznao jerbo nisi potrazio citat u G Vjencu pa ti je to prelilo casu i napisao par ruznih, uvredljivih recenica. A, naravno napisao si kako si procitao jos knjiga pored gv, to da bi mi znali kako si ti nacitana osoba, pa na to bi se nadovezala ona Evelinina prica, kao ja imam pet doktorata a nemam platu takvu i takvu. Shodno uvredama koje si napisao, sto mislim da je nekulturno, onda sam ti napisao da bih ja to napisao u privatnoj poruci, jer je ruzno da javno ide, ti nemislis tako, to si dokazao i u novom pismu, pa i dalje koristis psovke. Takodje bi to bio pokazatelj da se ti donekle ako ne i skroz iznerviras ovde i da ti to digne pritisak. Na ovom forumu se ni jednom nisam negativno uzbudio, cak sta vise uvek se smejem kad citam, a pogotovo kad pisu o meni, "i mene me lepo". I sa nestrpljenjem se vracam da odgovorim na prozivku od strane doticnih devojaka.
I naravno, sam si napisao, ti si opet tvojim pismom stao u odbranu nekoga i necega, i ti se pozivas sta ja to pisem drugima, a napisaom sam ti, da prestanes meni da se obracas kao neki dezurni pub, napisah, pusti druge da se sami brane ili ne brane, i nemoj ti meni tu da se postavljas kao neko ko ce da mi kaze sta cu i kako cu da pisem. Kad se tebi obracam, sto se nikad ne desava, onda mi pisi. Tacno je da sam ti se obratio kad si kao nov bio ovde. Ali to je bilo tad, kao sto si napisao, tad si se prema meni poneo blago, a vise neces ni imati prilike da se poneses ni tako, ni drugacije, jer ti vise nepisem, kao i mnogima. Napisao sam ti vec, da imam shvatanje iz koje si price, to nije ona koja mene interesuje, i sa takvima, bih mogao da prodjem svet u avionu, vozu, kolima, rec ne bih progovorio, jednostavno me ne interesuje komunikacija sa ljudima iz te price, koju sam ja oznacio kako god meni to bilo milo.
Sto moj stav i misljenje ne deli vecina srpstva o tome necu, posto je tako, srpstvo je tu i gde je, a oduvek je i bilo tesko, i osipanja, a da ih ima koji misle kao ja, ima, ali ti i ne mozes da ih znas, posto si ti u drugoj prici, mozda nekoj, neo komunjarsko liberarnoj, ili kako vec strmoglavo juri voz srpstva u potpunu smrt. No, to i nije bitno, moj stav o srpstvu je moj, i to neka ne brine druge.
Ne samo da cu uvek u Spaniji da budem stranac, ja cu u svakoj zemlji koja nije srpska uvek da budem stranac, i ne zavaravam se kao vecina da kad prozive iks godina u nekoj zemlji da misle da vise nisu stranci i da su sad oni veci katolici od pape. U Srpskim zemljama, na moju veliku zalost, sada vec samo ovo sto je ostalo od Srbije i RSrspke, ne pripadam vecini jer idem kontra struje evrozacije, kroatizacije, natozacije i svih tih stvari sto su prodaja vere za veceru.
Ja nikad nisam napisao da sam siguran da si bilo koje nacionalne pripadnosti, samo sam predpostavljao shodno tvojim nastupima da moze da bude, da si Turcin ili katolik, siguran sam da nisi kanadjanin ili brazilac, a nesto sa prostora bivse ju, jesi. Nije nista pogrdno zvati muslimane na podrucju bivse ju, turcima, mislim da njima to prija, kao i hrvate ustasama, a pogotovo katolicima. Drugacije da nisu, ne bi nam bili dokazani neprijatelji. Tako da tu nema nista lose. Na kraju krajeva sajt je srpski, pa srbin nikako na to nemoze da se zali. E, sad mozda si ti kao ovi srbi po rodjenju, za neku nvo, pa oni sada vise se zovu gradjani evrope nego Srbi, ali onda opet im nije mesto na srpskom sajtu, nego na nekom briselskom forumu.
A prica o nvo, i ljudskim pravima odvodi ogranak o pederima. Dotaci cemo se, ali samo preko stapa, i pedera, jer mozda ovo neko procita pa nesto i pridoda svom misljenju. Jeste peder francuska rec, imali smo diskusiju na ovom forumu u vezi toga, ne znam da li si i ti bio ucesnik, ali ovako stoje stvari, da ih oslovljavam sa gay, ne ide, jer ta eng rec prevedena na srpski znaci veseli, pa shodno tome ne definise njih, cak nema nikakve direktne veze za seksualnim opredeljenjem. Takodje nisam zadovoljan sa recju homosexual, jer homo znaci covek, a sexual znaci seksualan kao stanje duha psihe, i fizickog, i sveobuhvatna je a ne jednosmerna. Njihov naziv u antickoj grckoj i rimu je bio odprilike cmaroljupci, sto oni i jesu po onome kako oni uzivaju fizicki jedni sa drugima, ako me neko zbog svog opsteg obrazovanja i zelje da skine laz koja visi nad njihovim ocima, direktno pita u vezi ove teme, prevescu delove tekstova koje sam citao na tu temu, dosta leksikografije, secam se da je znas, pa ce moci da ima tacan uvid u stanje tih reci i sve sto to prati. Tako da rec peder ili cmaroljubac je jedino tacno i korektno kako bi se opisali oni, a lezbejke, opet vesto koriscena rec onih koji lobiraju da od normalnih ljudi i porodica prave idiote i koji hoce tradicionalno da uniste, su zvane trljacice u antickoj grckoj i rimu, sto one i jesu, zna se sta su bile lezbosice i koja je bila njihova uloga u mitovima o grckim bozanstvima. Dakle, pravoslavno hriscanski bez i trunke zelje da ih vredjam, oni su pederi, i to je to.
Da, protiv sam parade koja je trebala da bude odrzana, jer je to klasicna izdajnicka pecaljka, jer realno nema veze sa pederima i lezbejkama, vec da se narodu skrece paznja sa silovanja koje se izvrsuje, evo vec 70 godina nad srpstvom u svakom pogledu. Za to naravno da smo najodgovorniji mi pravi Srbi, jer nismo dovoljno jaki i hrabri, ali to se mozda promeni pa bude bolje ili odlicno.
|