www.semanarioserbio.com
Mayo 17, 2012, 08:32:20 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: [1]   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Pasoshi i problemi  (Leído 781 veces)
smladen
Newbie
*

Desconectado Desconectado

« : Diciembre 12, 2008, 04:22:13 »

Narodi, pita li se ko sta oko pasosha...
Do kraja 2008 vazi stari (koji jedino i imam). Ko putuje u Srbiju za NG ili bozic nece moci da izadje iz iste jer od 01.01. ne vaze stari pasosi a bar mesec traje vadjenje novog...

E sad, novi pasos ako ga i dobijete pa krenete sa njim recimo u Rusiju...ne vazi jer Ruse niko nije obavestio da smo promenili dokumenta...to je iskustvo iz prve ruke....a ne znam kako je u EU...

Zna li neko koliko vremena treba da se izradi novi pasos u ambasadi u Madridu ako se postom posalje stari?

drax
Newbie
*

« Respuesta #1 : Diciembre 15, 2008, 11:31:45 »

Neznam koliko im vremeski treba ali znam da je stari bio 200 evrica a i pored toga mislim da ga u Madridu jos uvek ne rade koliko sam cuo i da je najbliza lokacija  Pariz.
Nego danas rekose na tv-u da ce vlada izglasati zakon o produzenju vazenja putnih isprava do kraja 2009 god.bar se nadajmo da ce tako i biti,a ja se taman spremao da pozovem ambasadu i pa ih priupitam kakva je to zajebancija sa tim pasosima i dal su oni normalni.
Ja sam pre dva meseca menjao pasos u ambasadi i naravno dali mi stari a naplatili 200 evra,u pasosu pise da je rok vazenja 10 god a gle sad ovo,stvarno svasta,kazu da je u Srbiji 2000 din ali i da se poduze ceka jedino ako nemas neku vezicu.
Ako ne donesu taj zakon gomila ljudi ce imati probleme jer ce se sada spustiti reka ljudi do Srbije oko praznika i slava a i ljudi planirali da pasos zavrse tamo ujedno.
Videcemo sta ce biti na kraju ali ovo stvarno nema smisla,sramota,ja jesam za to da se konacno otkacim od ovog plavog pasosa i dobijem Srpski ali oni koliko vidim nisu jos u stanju da sve te nove odstampaju i urade a ovamo kao nesto ukidaju,neznam,sacekacemo,ajd pa uzdravlje,.cujemo se

smladen
Newbie
*

« Respuesta #2 : Diciembre 16, 2008, 12:38:09 »

Neznam koliko im vremeski treba ali znam da je stari bio 200 evrica a i pored toga mislim da ga u Madridu jos uvek ne rade koliko sam cuo i da je najbliza lokacija  Pariz.
Nego danas rekose na tv-u da ce vlada izglasati zakon o produzenju vazenja putnih isprava do kraja 2009 god.bar se nadajmo da ce tako i biti,a ja se taman spremao da pozovem ambasadu i pa ih priupitam kakva je to zajebancija sa tim pasosima i dal su oni normalni.
Ja sam pre dva meseca menjao pasos u ambasadi i naravno dali mi stari a naplatili 200 evra,u pasosu pise da je rok vazenja 10 god a gle sad ovo,stvarno svasta,kazu da je u Srbiji 2000 din ali i da se poduze ceka jedino ako nemas neku vezicu.
Ako ne donesu taj zakon gomila ljudi ce imati probleme jer ce se sada spustiti reka ljudi do Srbije oko praznika i slava a i ljudi planirali da pasos zavrse tamo ujedno.
Videcemo sta ce biti na kraju ali ovo stvarno nema smisla,sramota,ja jesam za to da se konacno otkacim od ovog plavog pasosa i dobijem Srpski ali oni koliko vidim nisu jos u stanju da sve te nove odstampaju i urade a ovamo kao nesto ukidaju,neznam,sacekacemo,ajd pa uzdravlje,.cujemo se

E, danas mi rekoshe da je sutra taj zakon na skupstini pa ce biti valjda ok

Soj011
Sr. Member

« Respuesta #3 : Diciembre 16, 2008, 10:57:22 »

E, momci, nista se ne brinite, kao i uvek, nista nece biti kako treba. hahahahahahhaahh

Sami protiv svih i ko ih ....
drax
Newbie
*

« Respuesta #4 : Diciembre 21, 2008, 06:27:48 »

Obavestenje koje sam dobio danas iz ambasade iz Madrida:

Dana 22.12.2008.godine smo obavešteni da se važenje starih „plavih pasoša“ na

obrascu SR Jugoslavija produžava do 31.12.2009. godine.

Molimo da u kontaktima sa našim državljanima prenesete ovu vest, koja je objavljena

i na sajtu Ambasade: www.embajada-serbia.es.

Ambasada koristi ovu priliku i da svim našim gra?anima ?estita Novu godinu i Boži?.

Srda?an pozdrav,

Soj011
Sr. Member

« Respuesta #5 : Diciembre 27, 2008, 04:40:48 »

Kakva sramota, imamo nove pasose a drzava okupirana.  Nadam se da ce papir od stranica biti mek, da nam posluzi taj pasos u slucaju nuzde. 

Kakve smo ..... od ljudi, ja prvi, cini se meni. 

Komentar nikad potpuniji, dotakao sam i pasose i probleme u jednoj recenici.  Ivo Andricu, drz se, stize novi pisac, ich  Sonreir

Sami protiv svih i ko ih ....
Páginas: [1]   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: