Neznam koliko im vremeski treba ali znam da je stari bio 200 evrica a i pored toga mislim da ga u Madridu jos uvek ne rade koliko sam cuo i da je najbliza lokacija Pariz.
Nego danas rekose na tv-u da ce vlada izglasati zakon o produzenju vazenja putnih isprava do kraja 2009 god.bar se nadajmo da ce tako i biti,a ja se taman spremao da pozovem ambasadu i pa ih priupitam kakva je to zajebancija sa tim pasosima i dal su oni normalni.
Ja sam pre dva meseca menjao pasos u ambasadi i naravno dali mi stari a naplatili 200 evra,u pasosu pise da je rok vazenja 10 god a gle sad ovo,stvarno svasta,kazu da je u Srbiji 2000 din ali i da se poduze ceka jedino ako nemas neku vezicu.
Ako ne donesu taj zakon gomila ljudi ce imati probleme jer ce se sada spustiti reka ljudi do Srbije oko praznika i slava a i ljudi planirali da pasos zavrse tamo ujedno.
Videcemo sta ce biti na kraju ali ovo stvarno nema smisla,sramota,ja jesam za to da se konacno otkacim od ovog plavog pasosa i dobijem Srpski ali oni koliko vidim nisu jos u stanju da sve te nove odstampaju i urade a ovamo kao nesto ukidaju,neznam,sacekacemo,ajd pa uzdravlje,.cujemo se
E, danas mi rekoshe da je sutra taj zakon na skupstini pa ce biti valjda ok