|
|
|
Soj011
|
 |
« Respuesta #1 : Noviembre 19, 2008, 09:41:18 » |
|
Procitavsi tekst, zakljucujem da je naslov pretenciozan. Kako to kod nas biva, i dalje fale neki detalji ne bi li to bilo kako stoji u naslovu. Naslov ce vaziti tek onda kad sa srpskom dozvolom odes u saobracajni odsek u spaniji i oni ti daju spansku.
Ipak da ne zaboravimo da se to ipak radi o nasoj administraciji, o nasoj zemlji sposobnjakovica, gde i najsitniji detalji mogu da uticu na nesto kao da su najbitniji detalji.
Cenim da ce moci da se zameni dozvola u 2009oj.
|
|
|
|
|
|
Sami protiv svih i ko ih ....
|
|
|
Evanea
Full Member

EVANEA
|
 |
« Respuesta #2 : Enero 03, 2009, 01:36:35 » |
|
to nije tcno, bila sm licno da vidim u trfico i oni su mi rekli samo d imaju za hrvacku, a za srbijunemaju pojma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

|
 |
« Respuesta #3 : Enero 03, 2009, 03:56:51 » |
|
Najveci problem je resen (cekalo se godinama da nasi potpisu dokument koji su spanci odavno potpisali), sada se radi o najsitnijim detaljima. Trafico ce to znati tek kada bude zvanicno objavljeno, do tada jedini ko ima tacnu informaciju o stanju u kome se nalazi proces je ambasada Srbije u Madridu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soj011
|
 |
« Respuesta #4 : Enero 04, 2009, 12:39:48 » |
|
Bilo kako bilo, problem jos nije resen  Kao da se ne znamo, kakva nam je vlast i birokratija.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evanea
Full Member

EVANEA
|
 |
« Respuesta #5 : Enero 04, 2009, 05:03:21 » |
|
bas tako SEJO BOY hehehh salim se Soj011
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soj011
|
 |
« Respuesta #6 : Enero 17, 2009, 07:16:36 » |
|
Svidja mi se sala i samo na Sejo Boy dodajem Consejo Boy.  Ako budem menjao nadimak, evo i novog, vrlo lepo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evanea
Full Member

EVANEA
|
 |
« Respuesta #7 : Febrero 12, 2009, 04:21:11 » |
|
hehehh ako promenis nemoj bas da se setis mene.... necu da budem kriva za tvoje ludilo eheh (sala)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joca
Newbie
|
 |
« Respuesta #8 : Junio 20, 2009, 01:52:44 » |
|
konacno:
MINISTERIO DE ASUNTOS EXTERIORES Y DE COOPERACIÓN Acuerdos internacionales
* Aplicación provisional del Canje de Notas de fechas 27 de noviembre de 2008 y 9 de marzo de 2009, constitutivo de Acuerdo entre el Reino de España y la República de Serbia sobre el reconocimiento recíproco y el canje de los permisos de conducción nacionales. o PDF (BOE-A-2009-10166 - 7 págs. - 237 KB
pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #9 : Junio 20, 2009, 04:00:51 » |
|
Dobro je!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evanea
Full Member

EVANEA
|
 |
« Respuesta #10 : Agosto 31, 2009, 04:34:39 » |
|
Jeste vec reseno, moj muz ima vez zakazano u oktobru da promeni dozvolo jupiii  sad samo treba vize heheeh polako i to ce doci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #11 : Agosto 31, 2009, 07:40:35 » |
|
Doci ce ali posle 90 dana napolje i nema opet da udjes jos 3 meseca. Smrc. Mislim, dobro je i to sto su nam dali, ali opet. Kako nam ogranicavaju slobodu kretanja kao da smo niza rasa, kao da i mi nismo ljudi. Pa dobro, bar smo od necega poceli, za 4-5 godina mozda i udjemo u EU.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #12 : Agosto 31, 2009, 11:09:39 » |
|
ne zaboravi da je omogucavanje slobode kretanja stranaca pravo svake suverene zemlje ili unije zemalja, ko je ovdje stranac ima da suti i da postuje zakone jer niko ne mora da zivi ovdje. Ja bih licno ukinuo ta ogranicenja za Srbiju i ostale zemlje jugoistocne Evrope jer ipak nije to puno ljudi, ali onda bi se te zemlje jednostavno ispraznile, e onda bismo vidjeli prave "patriote", ko hoce da ostane na svome i da radi za blagostanje svoje zemlje i ko misli samo na sebe i na svoje. Dacu ti 2 primjera: u Moldaviji i Jermeniji sada zivi otprilike 40% stanovnistva u odnosu na sovjetsko vrijeme, svi su otisli u Evropu, Rusiju i Ameriku, i to bez ukidanja viza, ti ljudi su cudo snalazljivosti i solidarnosti, ali za to sada se te zemlje guse u bijedi i nejmastini i nemaju perspektive za bogatu buducnost.
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #13 : Septiembre 01, 2009, 12:35:48 » |
|
U pravu si. I ja mislim da bi se te zemlje ispraznile, nazalost. Pa ja bih prva ostala ovde da mi se ukaze prilika. Priznajem da je to sebicno jer mislim uglavnom na sebe i na moju buducu porodicu a ne na citavu naciju ali sta mogu kad mi drzava nije nista pruzila da bih joj dala nesto zauzvrat. Gotovo jedino sto volim u Srbiji jesu moja porodica i prijatelji koji mi strasno nedostaju i volela bih da dolaze cesce da me obidju (kad bi imali mogucnosti); i sam nas mentalitet, vedrinu i ostrinu duha kod mladih i gostoprimljivost. Kad samo pomislim da Srbija nece biti na nivou Spanije ni kroz 10-15 godina i da se u njoj vec decenijama na vrhu smenjuju isti stari politicari koji samo gledaju da razgrabe sve sto mogu dok su u fotelji... Cak i da intenzivne promene pocnu sada ne bi se nista skoro dovelo u red. Vracaju se 90-te. Ne zelim da mi deca odrastaju u takvoj sredini i uz minimum novcanih sredstava i da ne mogu da im priustim letovanje, studiranje a da ja kao doktor nauka nisam cenjena i nemam radno mesto i radim u kladionici za 16 000 dinara mesecno... Znam da to nije patriotski ali... Sta mogu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Soj011
|
 |
« Respuesta #14 : Septiembre 02, 2009, 10:52:36 » |
|
ali sta mogu kad mi drzava nije nista pruzila da bih joj dala nesto zauzvrat.
A sta si ti to pruzila drzavi. Ispade ti veca od drazave, prvo drzava treba da da, pa onda ti. Kad samo pomislim da Srbija nece biti na nivou Spanije ni kroz 10-15 godina i da se u njoj vec decenijama na vrhu smenjuju isti stari politicari koji samo gledaju da razgrabe sve sto mogu dok su u fotelji...
pa nece, kolikio ima pedera u spaniji, ovi iz kvirije sve kad bi uprli pet puta jace, ne bih mogli da stignu spaniju. Da, letovanje treba priustiti, tvoj pradeda je sigurno letovao po dva meseca u monacu pa nam je cela nacija navikla na letovanja. A to sto su te prevarili pa svi koji zavrse faks, misle da nesto vrede i da treba da budu ne znam sta, to je vasa greska. Moja doktorka, malo to ima veze sa letovanjem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|