www.semanarioserbio.com
Mayo 17, 2012, 08:13:31 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: [1]   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Branislav Nusic - Opstinsko dete  (Leído 1293 veces)
chomimmo
Full Member

Desconectado Desconectado

« : Julio 31, 2008, 09:12:03 »

Vec godinama trazim knjigu od Branislava Nusica koja se zove Opstinsko dete. Ni pre 5 godina nisam je nasao u Beogradu ni sad nmogu da je pronadjem preko interneta.
Neko zna dge mogu da kumim ili da je skinem sa internete?
Hvala
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #1 : Octubre 27, 2008, 05:03:15 »

E, nesto sad razmisljam i samo predlazem.  Ne zameri sto ne mogu konkretno da pomognem.  Kad budes u Bgu, ili ako znas nekog u bgu, ko je profa srpskog, ili ako znas ili mozes da dodjes do nekog glumca, pogotovo iz pozorista, mislim da bi imao vece sanse da nadjes knjigu.

Interesantan je Nusic skroz, ali ja koji sam po mom vidjenju hard core Srbija ovo ono, procitao sam o njemu da je bio mason, cak i da nije bio Srbin, da je bio usvojen, mozda i jeste to opstinsko dete, i da mu neki zameraju za neke njegove postavke i shegacenja na racun srpskog naroda. 

Sto se tice zezanja, cuo sam o njemu da je bio veliki zezator i da je u drustvu znao da zeza ljude dok ovi ne bi ispali iz takta.

Sami protiv svih i ko ih ....
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #2 : Marzo 13, 2009, 04:46:06 »

A, reci Nusiceve nikad tacnije ovih dana, sa ovih pet baba, jahacica apokalipse iz ovih nvo, placenih od srpskih neprijatelja.

A vi, deco sto mislita znate,
iz ovoga pouku imate,
U Srbiji prilike su take,
slave babe, preziru junake.

chomimmo
Full Member

« Respuesta #3 : Marzo 14, 2009, 01:59:52 »

Ma Soj te reci znace isto ovde u Spaniji.
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #4 : Marzo 14, 2009, 11:14:08 »

Sto bi te reci vazile i u spaniji kad oni u punom galopu jasu u propast sa pederlukom, natom.  Oni su skroz drugi narod od nas.  Cini mi se da im je sve vise cilj da ispale ljude, i da pale na kosta riku da zive.  Ali, dok se neki cude tome, i vidim da sa nekim smesnim plakatima furaju neke demonstracije, kao da ne znaju o sebi, ono sto mi znamo o njima, latini stare varalice.

Evelina
Hero Member

« Respuesta #5 : Marzo 23, 2009, 01:34:58 »

Knjiga je odlicna, u pravu si, jednom sam je uzimala iz biblioteke. Nazalost, nemam je, ali videla sam je na sajtu Limundo, to je neka vrsta srpskog ebay-a, prodavci nude stvari, ti dajes ponude i kupujes proizvode. Evo linka, samo se uloguj besplatno i kupi je, mislim da niko nije nudio, a ostalo je jos tri dana do kraja. Ne znam samo da li bi slali van Srbije, mozda i bi, ali moras sigurno da zamolis: http://www.limundo.com/ponude-Opstinsko-dete---Branislav-Nusic-169386. Ako te to mrzi, nasla sam na Internetu njegove sabrane komedije u PDF formatu na ovom linku, mislim da je tu i ta knjiga koju trazis, evo linka-http://fliiby.com/file/14082/92c05zxb35.html

Nadam se da sam bila od pomoci. Sonrisa
Páginas: [1]   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: